Women & Wings

Women & Wings

Donderdag 24 t/m zondag 27 oktober 2019 in Cothen (vol)

Verbindend, Transformerend, Versterkend

Women & Wings is voor jou, als je wilt groeien in liefde, je zelfvertrouwen wilt vergroten en je leven wilt maximaliseren. Geef jezelf wat je geboorterecht is: vrouw-zijn totaal Vrouw-Zijn. In de onuitputtelijke bron van de oerkracht van de vrouw vindt je door middel van oeroude rituelen je oorsprong weer terug.

Deze retreat wakkert het vuur aan in jou, om je eigen kwaliteiten te ontwikkelen, gebruik te maken van je innerlijke krachtbronnen en je oneindige potentieel te realiseren.

De Women & Wings workshop heeft me het laatste duwtje in de rug gegeven om volledig te staan voor wie ik Ben in diep Vertrouwen. Het voelt en is een initiatie om de meest krachtige uitdrukking van mijn Vrouw Zijn uit te gaan dragen op Aarde.
-Tara Isis Gerris, Oprichtster Wild Women Sisterhood

Middels eeuwenoude helingsmethodes en rituelen uit verschillende windstreken, ontdek je op een onbeschrijfbare wijze tijdens Women & Wings jouw unieke vrouw-zijn en jouw ware kracht.

Getroffen door de puurheid, veiligheid en het onderling respect. Ik wens iedere vrouw; Jong en oud dit mooie cadeau toe. Een enorm krachtig middel om in je eigen kracht te gaan staan. De tools, ankers en ondersteuning die je meekrijgt, een life changing experience. Dankbaar voor deze mooie reis, die door blijft werken. -Jantina

Women & Wings is een unieke meerdaagse voor jou, als jij bewust een vernieuwende stap in je leven wilt zetten om jouw passie te volgen.

Het mogen delen en kunnen ervaren van je eigen innerlijke kracht en schoonheid en alle liefde, openheid en kwetsbaarheid, die gedragen wordt en omhuld met liefde en zorg voor iedere vrouw individueel. De wijsheid en de inzichten, die ontspruiten uit het samenzijn van vrouwen, in alle respect voor de uniciteit van ieder, geeft je vleugels om je eigen innerlijke kracht, je eigen vlucht te nemen die leidt naar jouw bestemming. -Maria

Onder inspirerende leiding van Ursula Aerts word je meegenomen in helende verhalen, creatieve en spirituele transformatieprocessen. Deze effectieve veranderingsrituelen inspireren en ontroeren en vormen een bron van kracht en energie waardoor je levensenergie volop gaat stromen en een diepere vervulling in je leven wordt gecreëerd.

Lieve Ursula, Dank je wel voor de fijne liefdevolle begeleiding. Je kwetsbaarheid voelde voor mij als de veiligheid, die ik nodig had om te kunnen gaan. Dankzij deze workshop kan ik in mijn licht staan en niet de eeuwige 2de plaats. Top!! Dankbaar!
Ik heb geleerd hoe belangrijk focus is. Ik kwam zonder en vertrok met.
Ik ga mijn leiderschap de wereld in brengen. -Hetty de Kruyff

Word de vrouw, die je bestemd bent om te zijn

Geef jezelf dit voedende en onvergetelijke geschenk en ga mee op een helende reis van helende verhalen en heelbeelden over vrouwenkracht, vrouwenlichaam en vrouwenwijsheid. Ontvang sjamanistische healings, ervaar spirit dance, voel heart songs, praktiseer rituelen, ontwaak en omarm je innerlijke zuiverende vuur, ontvang give-aways, zegeningen en excellente teachings uit alle windrichtingen. Prepare to be amazed!

Lees ook:
Wind onder mijn Vleugels
Het Succes van mijn Vrouw zijn