Womb Blessing & Healing

Womb Blessing & Healing

Het ontwaken van je vrouwelijkheid

De Womb Blessing is een zacht en krachtig combinatie van energetische methodes, die je in verbinding brengen met specifieke energie van de divine feminine ter bevordering van:
♥ persoonlijke transformatie en terugkeer naar je oorspronkelijke en vrije vorm van vrouwelijkheid.
♥ harmonie en balans met de vier vrouwelijke energieën voor de fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans en harmonie in je leven en je menstruatie.

De blessing heelt je lichaam, de fases van je cyclus en de daarmee verbonden archetypische energieën. Veel vrouwen zijn uit verbinding geraakt hiermee.
Oorzaken zijn opvoeding, de druk en verwachtingen vanuit wat sociaal wenselijk is en levenservaringen.

Sommige vrouwen zijn verbonden met één of twee van de archetype energieën, maar onderdrukken de anderen, om in een mannenwereld te overleven. In dit overlevingsproces, verliezen deze vrouwen de toegang tot hun schoonheid en volledigheid van hun vrouwelijkheid. Ze missen de kansen op een breed spectrum van prachtige ervaringen en uitingen, die de archetypische energieën geven. En ze missen de verbinding met de divine feminine, het heilige van hun vrouwelijke energieën en lichaam, de schoonheid en het wonder van het vrouw zijn.

Divine Feminine

De Baarmoeder Zegening & Heling is een afstemming met de divine feminine.
Het unieke van deze afstemming is haar verbinding met vier belangrijke archetypische energieën, die een uiting zijn van de cyclische godin.

Deze vier archetypen zijn:
1. Archetype het jonge meisje of de maagd is verbonden met de energie van de wassende maan, de opkomende tij en de lente. Deze periode bevindt zich tussen nieuwe maan en volle maan. Het is de voorbereidende periode voor het naar buiten richten en zelfexpressie.

2. Archetype de goede moeder is verbonden met de energie van de volle maan, het hoogtij, de ovulatie en de zomer. Deze periode bevindt zich tussen wassende maan en krimpende maan. Het is feest. Een goed moment om je plannen uit te voeren.

3. Archetype de verleidster of tovenares is verbonden met de energie van de krimpende maan, het afnemende tij en de herfst. Deze periode bevindt zich tussen volle maan en nieuwe maan. Tijd om te onderzoeken wat er in het onderbewuste plaats vindt.

4. Archetype de wijze vrouw is verbonden met de energie van de nieuwe maan, het laagtij en de winter. Deze periode bevindt zich tussen krimpende maan en wassende maan. Het is tijd om te reflecteren op wat je hebt ontdekt vanuit het onderbewuste.

Vrouwen dragen en geven uiting aan deze archetypische energieën. Wanneer we cyclische vrouwen zijn met een menstruatiecyclus, dan bewegen we elke maand door elk van deze archetypes en de daarbij horende energieën heen. Ons denken, voelen en de wijze waarop we uiting geven aan onze behoeftes en verlangens, onze creativiteit, seksualiteit en spiritualiteit, verandert mee met elke fase van onze cyclus.

Individuele sessie

De Womb Blessing & Healing | Baarmoeder Zegening & Heling wordt op dit moment op individuele basis gegeven.
Voor wie: voor alle vrouwen, ook meisjes vanaf de eerste menstruatie.
Door wie: Moon Mother Ursula Aerts
Jouw investering: €95,- en maximaal 1,5 uur.

Bel 036 5355388 voor een afspraak.