Womb Blessing & Healing

Female Energy Awakening – Ontwaak je vrouwelijke energie

Op dit moment zijn er geen groepsceremonies gepland.

Individuele sessies of groepsceremonies

De Womb Blessing oftewel de Baarmoeder Zegening is een zachte en krachtige combinatie van energetische methodes, die je in verbinding brengen met specifieke energie van het Heilige Vrouwelijke ter bevordering van:
1. persoonlijke transformatie en terugkeer naar je oorspronkelijke en vrije vorm van vrouwelijkheid;
2. harmonie en balans met de vier vrouwelijke energieën voor de fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans en harmonie in je leven en je menstruatie.

Ik voelde alle energie stromen. Het was een bijzondere ervaring.
Dank je wel. -Jane

De blessing heelt je lichaam, de fases van je cyclus en de daarmee verbonden archetypische energieën. Door je opvoeding, de druk en verwachtingen vanuit wat sociaal wenselijk is en je levenservaringen ben je mogelijk uit verbinding geraakt hiermee. Wellicht ben je verbonden met één of twee van de archetype energieën, maar onderdruk je de anderen, om in een mannenwereld te overleven. In dit overlevingsproces, verlies je als vrouw de toegang tot je schoonheid en volledigheid van je vrouwelijkheid. Je mist de kansen op een breed spectrum van prachtige ervaringen en uitingen, die de archetypische energieën geven. En je mist de verbinding met de divine feminine, het heilige van je vrouwelijke energie en lichaam, de schoonheid en het wonder van het vrouw zijn.

Wanneer we onze activiteiten matchen aan de verbeterde vaardigheden die we in een fase ervaren, kunnen we niet alleen dingen beter en sneller doen – we voelen ons fantastisch! Onze menstruatiecyclus is een prachtig instrument voor het realiseren van successen EN geluk.
-Miranda Gray

Je kunt jezelf dit geschenk geven bij uitdagingen rondom je menstruele cyclus, vruchtbaarheid, zwangerschap, overgangsklachten en dergelijken. Het is ook een krachtig wijze van herinneren en verbinden met je diepe vrouwelijke essentie, met de daarbij horende mysterie, haar kracht en wonderbaarlijke schoonheid.
Het is een prachtig geschenk en overgangsritueel bij bepaalde veranderingen in je leven of bij traditionele overgangsfases, zoals huwelijk/echtscheiding, geboorte/overlijden, zwangerschap, menarche, menopauze, spirituele of persoonlijke ontwikkeling, enzovoort.

Divine Feminine – Heilige Vrouwelijke

De Womb Blessing & Womb Healing® is een afstemming met de divine feminine.
Het unieke van deze afstemming is haar verbinding met vier belangrijke archetypische energieën, die een uiting zijn van de cyclische godin, waardoor je heelt.

Deze vier archetypische energieën zijn:
1. Archetype het jonge meisje of de maagd is verbonden met de energie van de wassende maan, de opkomende tij en de lente. Deze periode bevindt zich tussen nieuwe maan en volle maan. Het is de voorbereidende periode voor het naar buiten richten en zelfexpressie.

2. Archetype de goede moeder is verbonden met de energie van de volle maan, het hoogtij, de ovulatie en de zomer. Deze periode bevindt zich tussen wassende maan en krimpende maan. Het is feest. Een goed moment om je plannen uit te voeren en het leven te vieren.

3. Archetype de verleidster of tovenares is verbonden met de energie van de krimpende maan, het afnemende tij en de herfst. Deze periode bevindt zich tussen volle maan en nieuwe maan. Tijd om te onderzoeken wat er in het onderbewuste plaats vindt. Wat wil er nu gezien worden?

4. Archetype de wijze vrouw is verbonden met de energie van de nieuwe maan, het laagtij en de winter. Deze periode bevindt zich tussen krimpende maan en wassende maan. Het is tijd om te reflecteren op wat je hebt ontdekt vanuit het onderbewuste. Het is In-Zicht.

Als vrouw draag en geef je uiting aan deze archetypische energieën. Wanneer je een cyclische vrouw bent met een menstruatiecyclus, dan beweeg je elke maand door elk van deze archetypes en de daarbij horende energieën heen. Je denken, voelen en de wijze waarop je uiting geven aan je behoeftes en verlangens, je creativiteit, seksualiteit en spiritualiteit, verandert mee met elke fase van je cyclus.

Individuele sessie of Womb Blessing Ceremonie

De Womb Blessing & Womb Healing® verzorgen we op individuele basis.
De Womb Blessing Ceremonie verzorgen we in groepsverband op onze locatie in Almere of we komen naar je toe.
Voor wie: voor alle vrouwen, ook meisjes vanaf haar menarche. Tijdens de zwangerschap kan je de Blessing ontvangen tot halverwege de zwangerschap.
Door wie: Moon Mother² Ursula Aerts

Het is mogelijk om de Womb Blessing in keer per kalendermaand te ontvangen, zodat er tussendoor voldoende tijd is voor de heling, het zuiveren en het integreren.

Onvoorwaardelijke liefde.
Ursula dank! -Lieke

Jouw investering:
Een individuele Womb Blessing & Womb Healing: €105,- voor 1,5 uur
Een Womb Blessing Ceremonie: €45,-
Zie ook Female Soul Healing®

Bel 036 5355388 voor een afspraak of reserveer je plek voor de ceremonie via de agenda