Womb Blessing & Healing

Baarmoeder Zegening & Baarmoeder Heling

Ontwaak je vrouwelijke energie

De Womb Blessing is een zacht en krachtig combinatie van energetische methodes, die je in verbinding brengen met specifieke energie van de divine feminine ter bevordering van:
1. persoonlijke transformatie en terugkeer naar je oorspronkelijke en vrije vorm van vrouwelijkheid;
2. harmonie en balans met de vier vrouwelijke energieën voor de fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans en harmonie in je leven en je menstruatie.

De blessing heelt je lichaam, de fases van je cyclus en de daarmee verbonden archetypische energieën. Door je opvoeding, de druk en verwachtingen vanuit wat sociaal wenselijk is en je levenservaringen ben je mogelijk uit verbinding geraakt hiermee. Wellicht ben je verbonden met één of twee van de archetype energieën, maar onderdruk je de anderen, om in een mannenwereld te overleven. In dit overlevingsproces, verlies je als vrouw de toegang tot je schoonheid en volledigheid van je vrouwelijkheid. Je mist de kansen op een breed spectrum van prachtige ervaringen en uitingen, die de archetypische energieën geven. En je mist de verbinding met de divine feminine, het heilige van je vrouwelijke energie en lichaam, de schoonheid en het wonder van het vrouw zijn.

Divine Feminine

De Womb Blessing & Womb Healing is een afstemming met de divine feminine.
Het unieke van deze afstemming is haar verbinding met vier belangrijke archetypische energieën, die een uiting zijn van de cyclische godin, waardoor je heelt.

Deze vier archetypen zijn:
1. Archetype het jonge meisje of de maagd is verbonden met de energie van de wassende maan, de opkomende tij en de lente. Deze periode bevindt zich tussen nieuwe maan en volle maan. Het is de voorbereidende periode voor het naar buiten richten en zelfexpressie.

2. Archetype de goede moeder is verbonden met de energie van de volle maan, het hoogtij, de ovulatie en de zomer. Deze periode bevindt zich tussen wassende maan en krimpende maan. Het is feest. Een goed moment om je plannen uit te voeren.

3. Archetype de verleidster of tovenares is verbonden met de energie van de krimpende maan, het afnemende tij en de herfst. Deze periode bevindt zich tussen volle maan en nieuwe maan. Tijd om te onderzoeken wat er in het onderbewuste plaats vindt.

4. Archetype de wijze vrouw is verbonden met de energie van de nieuwe maan, het laagtij en de winter. Deze periode bevindt zich tussen krimpende maan en wassende maan. Het is tijd om te reflecteren op wat je hebt ontdekt vanuit het onderbewuste.

Als vrouw draag en geef je uiting aan deze archetypische energieën. Wanneer je een cyclische vrouw bent met een menstruatiecyclus, dan beweeg je elke maand door elk van deze archetypes en de daarbij horende energieën heen. Je denken, voelen en de wijze waarop je uiting geven aan je behoeftes en verlangens, je creativiteit, seksualiteit en spiritualiteit, verandert mee met elke fase van je cyclus.

Individuele sessie

De Womb Blessing & Womb Healing op individuele basis of kleine groepen.
Voor wie: voor alle vrouwen, ook meisjes vanaf de eerste menstruatie.
Door wie: Moon Mother Ursula Aerts
Jouw investering: €95,- en maximaal 1,5 uur.

Bel 036 5355388 voor een afspraak.