Warm Water Rebirthing

Vrijdag 1 t/m zondag 3 maart 2019 in Meddo (Gld)

Transformeer diepgewortelde patronen

Water Rebirthing is een veilige en effectieve helingsmethode in water, waarvan de temperatuur minstens zo warm is, als de temperatuur in de baarmoeder. Met dit werk heel je met name kernpatronen.

Kernpatronen ontstaan tijdens de zwangerschap. Als een spons absorbeert een foetus de stressfactoren van de moeder en haar omgeving. Kernpatronen ontstaan ook gedurende het geboorteproces (geboortetrauma en onverwerkte geboortetrauma van de moeder) en in de periode kort erna (onvoldoende voeding, aanraking, etc.).

Dit heilige werk is erop gericht om diepgewortelde patronen te transformeren naar een nieuwe ervaring”, zoals “Er is genoeg”, “Ik ben gewenst”, “Ik voel me vrij”, “Ik volg mijn eigen ritme”, “Het is veilig”,  “Ik ben geliefd” etc.

Tijdens een sessie in het water kom je in een bijzonder diepe ontspanning en daarmee wordt een diep gevoel van liefde waarneembaar. Dit maakt dat je directe toegang verkrijgt tot de informatie en interpretatie waardoor het patroon is ontstaan, waardoor de energie erachter weer vrij kan stromen.

Naast het waterwerk, maak je dit weekend ook kennis met het vuurademen.

Sessies, workshops en opleiding

Bij Definest kun je terecht voor een Warm Water Rebirthing Weekend en tijdens onze Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training (voorheen Conscious Breathwork Training) werken we 3 dagen in het warme water.
Individuele sessies zijn mogelijk in overleg.

In de agenda lees je naast de data ook praktische informatie over het verblijf, de begeleiding, jouw investering en de mogelijkheid om te reserveren.