Warm Water Rebirthing

 

Rebirthing laat angst verdwijnen, angst om los te laten, angst voor gevaar, angst voor de dood, angst om te mislukken, angst voor de liefde, voor succes..

Rebirthing is life-giving. Het brengt spontane helingen, het brengt vreugde, het brengt alles wat je ooit wilde. 

Rebirthing vergroot ons vermogen om de gevolgen van gebeurtenissen in het verleden daadwerkelijk op te lossen , waardoor we los komen en bevrijd worden van de belemmerende patronen in ons leven.

Transformeer diepgewortelde patronen

Warm Water Rebirthing is een veilige en effectieve en zachte helingsmethode in water, waarvan de temperatuur minstens zo warm is, als de temperatuur in de baarmoeder. Met dit werk heel je met name kernpatronen en diepgewortelde overtuigingen. Dergelijke patronen zijn van invloed op alle relaties, inclusief de relatie met jezelf.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat kernpatronen ontstaan vanaf zo ver als twee maanden voordat de conceptie plaats vindt. Dus ook tijdens de conceptie (met welke intentie ben je verwekt), gedurende de zwangerschap (wat jouw moeder is overkomen is jouw overkomen), tijdens de geboorte (welke complicaties) en de periode erna (directe verbinding met beide ouders).

Baarmoederecologie wordt wereldecologie. -Thomas Verny, oprichter Apppah

Dit heilige werk is erop gericht om diepgewortelde patronen, de kernpatronen of geboortepatronen te transformeren naar een nieuwe ervaring”, zoals “Er is genoeg”, “Ik ben gewenst”, “Ik voel me vrij”, “Ik volg mijn eigen ritme”, “Het is veilig”,  “Ik ben geliefd” enzovoort. Je werkt toe naar jouw ideale geboorte, die de basis wordt voor de rest van je leven.

Tijdens een sessie in het water kom je in een bijzonder diepe ontspanning en daarmee wordt een diep gevoel van liefde waarneembaar. Dit maakt dat je directe toegang verkrijgt tot de informatie en interpretatie waardoor het patroon is ontstaan, waardoor de energie erachter weer vrij kan stromen.

 

Lees ook:
Veilig is Heilig
Helen in Warm Water

Sessies, workshops en opleiding

Bij Definest kun je terecht voor een Warm Water Rebirthing Weekend en tijdens onze 7-daagse Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training (voorheen Conscious Breathwork Training) werken we 3 dagen in het warme water.
Individuele sessies zijn mogelijk in overleg.

In de agenda lees je naast de data ook praktische informatie over het verblijf, de begeleiding, jouw investering en de mogelijkheid om te reserveren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]