Vuurloop Particulieren

Vuurlopen zet dromen en verlangens om in actie

Vuurlopen is één van de oudste transformerende rituelen, die de wereld ooit heeft gekend. In alle culturen over de hele wereld, hebben mensen de vuurloop gebruikt als een middel voor heling en zuivering, voor hun gemeenschap en zichzelf.

Wat door het vuur gaat verandert, dus waar verlang je naar?

Vuurlopen leert je hoe je het zuiverende vuur kunt inzetten voor het leven waar je naar verlangt. Vuurlopen is gezond; vastzittende energie gaat weer stromen.

In deze dynamische workshop verbind je je met het vuur buiten en binnenin jezelf voor het leven waar je naar verlangt. Terwijl je deel uit maakt van een groep, staat jouw persoonlijke proces centraal.

Bronervaring

Voor kinderen is de vuurloop een bronervaring. Een bronervaring is een ervaring, die een diepe indruk maakt; een karaktervormende ervaring en een bron van kracht voor het verdere leven. Onze programma’s zijn te volgen voor kinderen van 7 t/m 108 jaar.

In Fiji breken jonge mannen een pijl als initiatieritueel. Het pijlbreken is, net als het vuurlopen, een vrijwillig en vast onderdeel van de workshop. Soms is het pijlbreken spannender dan het vuurlopen.

Samen met mijn lieve dochters van 11 en 14 over het vuur lopen, is iets wat we ons over 20 jaar nog heel goed zullen herinneren. Voor mij was het een moment van volledige verbinding en voor de meiden was het innerlijke kracht voelen. Dit heeft hun een grote schep zelfvertrouwen gegeven. Iets heel anders dan een dagje shoppen of een avond naar de film gaan. Een geweldig ervaring en iedere cent waard!
-Carol

Vanaf het opbouwen en het aansteken van de houtstapel tot dat het hout is opgebrand tot gloeiende rode kolen, leer je over het helende principe van vuurlopen, omgaan met belemmerende emoties en overtuigingen, en alles wat je nodig hebt om een veilige stap in het onbekende te zetten. Je kunt zo vaak als je wilt over de hete kolen lopen of dansen, alleen of hand in hand.

Vuurlopen voor Een Nieuw Begin

Linda TV – Man up Mika

Mika ondergaat allerlei proeven, met als laatste proef de vuurdoop. Gaat het h’m lukken?

Wil jij vuurlopen?

Definest biedt op verschillende locaties vuurlopen aan, om jou en desgewenst je vrienden en familie de kans te bieden om het oneindige potentieel van dit ritueel te gebruiken.

In de agenda vind je alle tot nu toe geplande vuurlopen en tevens de Vuurloop Instructeur Certificatie Training.

Wil je vuurlopen met een besloten groep?
Bel 036 5355388 om de mogelijkheden te bespreken.