Vuurloop Instructeur Certificatie Training

De Vuurloop Instructeur Training is geen training, maar een ‘way of life’
-Matthijs van Dokkum

De Vuurloop Instructeur Certificatie Training is een magische leiderschapstraining onder leiding van Firewalk Master Ursula Aerts. Met haar 20 jaar vuurloopervaring voor particulieren, bedrijven, scholen en andere organisatie is Ursula één van de meest ervaren en gerespecteerde vuurlooptrainsters in Europa. In Nederland is zij ook bekend door haar succesvolle Ademwerk Practitioner (Rebirthing) opleiding.

Een fantastische ervaring, waarin ik zo mijn innerlijke grote kracht heb kunnen, mogen ervaren, dankzij het grote vertrouwen van Ursula en de liefde van de hele groep. Met vele verrassende aspecten, elke dag. -Claartje, Yoga Harts-tocht

Tijdens deze training ervaar je verschillende vuurlopen als een krachtig middel voor transformatie. Naast het vuurlopen en alle praktische stappen, je energetische voorbereiding, wat je wel en niet moet doen van het begin tot het eind, waardoor je veilig vuurlopen kunt garanderen, leer je ook methoden als pijl-breken, bewapeningsijzer buigen en planken doorslaan. Deze transformatie-processen helpen je bij het opbouwen van dynamische en onvergetelijke doorbraak-ervaringen voor jouw cliënten.

Gedurende deze certificatietraining heb je profijt van onze jarenlange internationale ervaring in bedrijfsvuurlopen, vuurlopen met kinderen op scholen, publieke vuurlopen, vuurlopen op spirituele festivals en ceremonies.

De training was de “next step” voor mij als trainer en als mens. Diepgang, Essentie en Puurheid zijn de woorden die bij deze geweldige ervaring horen.
-Arnold van Doorn, NLP-Trainer

Dus… ben je gepassioneerd om schoonheid en harmonie is de wereld te brengen? Wil je jong en oud leren hoe ze angsten en negatief denken kunnen transformeren naar een positieve leefwijze? Kies dan bewust om gecertificeerd Vuurloop Instructeur te worden bij Definest en verheug je op het volgende:
√  Bestudeer en werk met oorspronkelijke rituelen;
√  Vuurloop richtlijnen voor vuurlopen wereldwijd;
√  Integreer vuurloopprincipes in je eigen leven;
√  Ontdek de kunst van helende verhalen en gebed;
√  Persoonlijke doorbraak en magische momenten;
√  Excellente lessen van een Firewalk Master;
√  Leid jouw eerste vuurloop, het ritueel van pijlbreken en meer.

Wil jij een nieuwe en unieke loopbaan als Vuurloop Instructeur realiseren?
Wil je de dynamiek, de kracht en de schoonheid van het vuurlopen en waardevolle alternatieven aanreiken aan jouw eigen doelgroep? Dan is deze intense en transformerende certificatietraining voor jou. Het zal educatief, magisch en vreugdevol zijn.