Vuurloop Instructeur Certificatie Training

Vrijdag 22 t/m woensdag 22 september 2018 in Meddo (Gld)

De Vuurloop Instructeur Training is geen training,
maar een ‘way of life’
-Matthijs (Vuurwerk)

Ben je geraakt door de vuurloop en geïnspireerd om vuurloop-instructeur te worden?
Deze intense en transformerende certificatietraining is voor jou, als je een nieuwe en unieke loopbaan als vuurloopinstructeur wilt realiseren om de dynamiek, kracht en schoonheid van het vuurlopen aan te reiken aan particulieren, scholen, organisaties en bedrijven.

Naast het vuurlopen en alle praktische stappen, de energetische voorbereiding, wat je wel en niet moet doen van het begin tot het eind, waardoor je veilig vuurlopen kunt garanderen, leer je ook methodes als pijlbreken, betonijzer buigen en planken doorslaan. Deze processen helpen je bij het opbouwen van dynamische en onvergetelijke doorbraakervaringen voor jouw cliënten.

Gedurende deze training heb je voordeel bij onze jarenlange internationale ervaring in vuurlopen voor bedrijven, met kinderen op scholen, op spirituele festivals, ceremonieel en uiteraard onze vuurlopen met open inschrijving. Ook profiteer je van de support van het netwerk van instructeurs, die eerder bij Definest zijn opgeleid.

Wanneer je gepassioneerd bent om schoonheid en harmonie in de wereld te brengen, door jong en oud te leren hoe ze angsten en negatief denken kunnen transformeren naar een positieve leefwijze, kies dan bewust om gecertificeerd Vuurloop Instructeur te worden bij Definest en verheug je op het volgende:

♥ Bestudeer en werk met oorspronkelijke rituelen;
♥ Vuurloop richtlijnen voor vuurlopen wereldwijd;
♥ Integreer vuurloopprincipes in jouw eigen leven;
♥ Ontdek de kunst van helende verhalen en gebed;
♥ Persoonlijke doorbraak en magische momenten;
♥ Excellente lessen van een Firewalk Master;
♥ Leid jouw eerste vuurloop, het ritueel van pijlbreken en meer.

De Vuurlooptraining is zoveel meer dan een opleiding tot vuurloopinstructeur. Het heeft mij concrete handvatten geboden, om groepen naar een volgend level te brengen. Ik neem dit ook mee naar mijn dagelijkse leven. Als een steen, die valt in het water en uitrimpelt naar de oevers.
-Charissa Schipper (De Godin in Jezelf)

Deze training is educatief, magisch en vreugdevol.

Vuurlopen en Vuurloop Instructeur Certificatie Training

In de agenda lees je meer informatie over de transformerende Vuurloop Instructeur Certificatie Training.
Ook vind je daar verschillende data van vuurloop workshops in het land.