Sweet Watra baden

Een Sweet Watra is een ceremonieel zoet ruikend kruidenbad om je kra of je spirit te versterken en een overgangsritueel. Er zijn verschillende typen kruidenbaden binnen de Afrikaanse Surinaamse – Winti cultuur. De Sweet Watra is de bekendste. Er zijn verschillende wijzen om een Sweet Watra te maken en Ursula, die de ceremonie begeleidt en het bad verzorgt doet dit op haar eigen wijze. Je begrijpt waarschijnlijk, dat hierdoor elk bad uniek is.

Regenwater of water uit de rivier

Een bad (regenwater, water uit een rivier of kraanwater) kan gevuld zijn met heerlijke ingrediënten waaronder:
* kruiden zoals lavendel, sterrenanijs, jasmijn enzovoorts
* gedroogde en verse bloemen
* geuren van parfums
* esoterische oliën
* diversen als blauwsel, honing, sweet sopi enzovoorts

Overgangsritueel

Een Sweet Watra is prachtig als voorbereiding op een nieuwe levensfase. Wellicht voel je zelf dat er een shift plaats vindt in je leven of je wilt deze shift juist bewerkstelligen. Je kunt ook denken aan huwelijk, moederschap, een afronding, een nieuw jaar, een verandering van baan, en viering of een verhuizing.

Op aanvraag

We verzorgen de Sweet Watra alleen op aanvraag, individueel of voor een intieme groep van maximaal vijf vrouwen, dus als je interesse hebt in een bijzondere ceremonie in de vorm van een Sweet Watra Bad, neem dan contact op met ons. We staan je graag te woord.
Bel 036-5355388 en vraag naar Ursula