Soul Retrieval

>>Zaterdag 27, zondag 28 november, zaterdag 11 en zondag 12 december 2021 in Almere (vol)
>>Zaterdag 4, zondag 5, zaterdag 18 en zondag 19 december 2021 in Almere (vol)

>>Woensdag 2, donderdag 3, woensdag 16 en donderdag 17 maart 2022 in Almere (vol)

>>Zaterdag 12, zondag 13, zaterdag 26 en zondag 27 maart 2022 in Almere

>>Woensdag 15, donderdag 16. woensdag 29 en donderdag 30 juni 2022 in Almere

Soul Retrieval in de lijn van Sandra Ingerman

Volgens het sjamanisme kan bij een ernstige gebeurtenis of trauma een deel van onze essentie of onze ziel het lichaam verlaten naar de niet alledaagse werkelijkheid. We spreken dan van zielsverlies of Soul Loss. Binnen de westerse psychologie benoemt men dit fenomeen dissociëren. Door Soul Retrieval kan een sjamaan of sjamanistisch practitioner een zielendeel op sporen en de verloren gegane positieve essentie en kracht terug brengen.

Een Soul Retrieval is het terughalen van zielendelen uit de niet alledaagse werkelijkheid, waardoor de heelheid van de ziel herstelt. Ziel betekent in dit geval je essentie en je levenskracht.
Symptomen van zielsverlies zijn onder andere dissociatie, stress, depressie, allerlei soorten verslavingen, mensen die niet over het verlies/de dood heen komen, dromen niet kunnen manifesteren of geen relatie in stand kunnen houden, chronische problemen met gezondheid, het gevoel hebben achter een glazen wand te leven, concentratie problemen.

Consult, workshop en opleiding

Bij Definest kun je terecht voor een individuele sjamanistische heling of de workshop Soul Retrieval, waarbij je de methode van soul retrieval, power animal retrieval en soul remembrance leert.

Bel en boek via 036 5355388 voor een afspraak of lees meer bij Sjamanistisch Consult
Reserveer via de agenda of klik op de boven