Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training

Zaterdag 18 t/m vrijdag 24 mei 2019 in Meddo (Gld)

Wil jij als Ademwerk-Practitioner werken of jezelf ontwikkelen op het spirituele en persoonlijke vlak?
Dan is deze Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training (voorheen Conscious Breathwork Training) voor jou.

Gedurende deze transformatieweek leer je vaardigheden, zoals ademwerk en warm-water-rebirthing, waarmee je jezelf en anderen door de kern van persoonlijke uitdagingen en helingsprocessen begeleidt. Je leert over de adem vanuit de sjamanistische zienswijze, zodat je kunt werken en leven vanuit een verbinding met de natuur.

Je werkt toe naar een gezonde basis en essentie waar vanuit je werkt en leeft en waarmee je ook anderen het volgende kunt aanbieden:
♥ Loslaten van negatieve denkwijzen, weerstanden, angsten en belemmerende patronen;
♥ Vernieuwende inzichten en verwerken van onverwerkte herinneringen en ervaringen;
♥ Optimale gezondheid, meer energie en leven vanuit het hart;
♥ Innerlijke rust, betere balans en stressreductie;
♥ Toxines afvoeren en pijnmanagement;
♥ Een diepere spirituele verbinding en vervulling in het leven.

Door de eeuwen heen en wereldwijd wordt de adem gebruikt om een diepere harmonie, spirituele verbinding en vreugde in het leven te realiseren.

Ook de sjamanen gebruiken de adem om bewust hun interne en externe realiteit te beïnvloeden. Hierdoor is het werk met adem, net als het sjamanisme, één van de oudste en krachtigste methodes voor transformatie en lichamelijk welzijn.

Deze week werk je in principe in de workshopruimte, in het water en bij mooi weer is het mogelijk om buiten te ademen.

Kiezen voor de adem is kiezen voor het leven.
Kiezen voor het leven is kiezen voor de liefde.
Kiezen voor de liefde is kiezen voor jezelf.
-Pieter Schop

Ursula vertelt: “Toen in 1996 mijn reis met bewust ademen begon, heette de methode Rebirthing (Leonard Orr). Toen ik mezelf er in ging trainen heette het Ademwerk (Peggy Dylan) en Liberational Breathing (Sondra Ray). Gedurende mijn werk met de Natives (VS) heette het Spirit en met de sjamanen (Peru) Grote Ziel. Ook kennen we Transformational Breathing (Judith Kravitz) en Holotropic Breathwork (Stanislav en Christina Grof). Al deze methoden beogen hetzelfde: heling, liefde en eenwording.

Gebaseerd op mijn uiteenlopende internationale ervaringen, geloof ik dat ik de meest pure en hierdoor meest helende ademmethode doceer: vanuit een veilige basis, intuïtief, uitgaande van de intelligentie en het zelfhelende vermogen van de cliënt en het versterken ervan, in harmonie met een groter geheel.”