Rite van de Baarmoeder

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd.
Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

De 13de Rite is een geschenk voor alle vrouwen van alle leeftijden. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vrouwen dragen vaak bewust of onbewust, pijn en verdriet van de moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit verre verledens met zich mee. Of ze hebben een kwetsuur opgelopen, waardoor een deel van de vrouwelijke kracht verloren is gegaan.

Middels de rite herinneren vrouwen zich wie ze werkelijk zijn:
boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk van de 13de Rite van de Munay-Ki / de Rite van de Baarmoeder gegeven. Deze rite staat op zich en kan los van andere Munay Ki initiaties ontvangen worden. Het getal dertien staat voor de dertien manen.
Vrouwen die de rite ontvangen kunnen de rite daarna doorgeven.

Ik kwam hier naartoe zonder echt te weten, waarom ik hier moest zijn. Maar ik voelde wel de drang. De ontvangen rite was prachtig. Ik heb zoveel kunnen loslaten in de mooie omgeving. Wind, water, aarde. Een stuk dichter bij waar ik voor kwam. Het vinden, voelen van mijn eigen essentie.
Met een stukje heling voor de vrouwenlijn achter me. Doorbreken van de lijn voor de mooie vrouwen die na mij komen. -Charlotte

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

De Rite is van grote waarde voor elke vrouw. Wanneer je meedoet aan ons programma, dan verricht je voorafgaand aan de Rite persoonlijk en energetisch werk met betrekking tot wat je wilt loslaten en wat je wilt manifesteren, nadat de creatie-ruimte er weer is. Na dit persoonlijke werk wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s). Zie video. De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

Rite in groepsverband of individueel

Bij Definest kun je terecht voor individuele rites en groepsrites door het hele land.

Je bent ook welkom om op afspraak met jouw eigen vrouwengroep, vriendinnen of collega’s de rite ontvangen. Dat kan bij ons op locatie of elders in het land.
Bel 036533588 voor een afspraak, informatie of kijk in de agenda voor alle data in het land.

Lees ook:
De historie van de Rite van de Baarmoeder
Een Rite voor de Baarmoeder
Tijd om vrij van angst te leven

Womb Blessing & Healing

Naast de Rite van de Baarmoeder bieden we ook een andere prachtige heling voor vrouwen rondom de baarmoeder:
>>Womb Blessing & Healing