Support

Alles wat je tegenkomt is de mogelijkheid om ‘de weg’ te vinden.

Hetty Doornenbal

Doordat Hetty de kracht en heling van het ademwerk en de vuurloop heeft ervaren, is ze sinds 2008 Hetty actief bij Definest. Dit leidde tevens tot het volgen van een internationale vuurloop- en ademwerktraining en ze verdiepte zich in wat het betekent om vrouw te zijn via diverse vrouwenworkshops.
Hetty leerde de fijne kneepjes van het vak als Vuurloopinstructeur en Adem-practitioner via één op één training van Ursula. Om de verbinding met de natuur en spirit te maximaliseren en voor meer verdieping in haar persoonlijke en spirituele verdieping, heeft ze de jaartraining tot Sjamanistisch Practitioner gevolgd. Hetty volgde meerdere studies op het gebied van energetisch werk.

Naast haar baan in loondienst en haar werkzaamheden bij Definest startte ze in 2016 met haar praktijk Synergy, waar ze werkt met Ademwerk, Aromatherapie, AromaTouch behandelingen en Quantum Touch.

Hetty’s bereidwilligheid, passie voor het werk en fijngevoeligheid, zorgen voor een transparante en effectieve bijdrage binnen de organisatie.

Meer support

We doen het nooit alleen.
We werken samen met gecertificeerde Vuurloop Instructeurs en Adem Practitioners.