Feminine

Wat is Feminine?

Transformatie voor de zelfbewuste vrouw

Het divine feminine of het vrouwelijke principe is in de basis een spiritueel concept en een potentieel om vanuit te leven en te creëren.
Als vrouw ben je hier op de juiste plek. We bieden je mogelijkheden om je leven te helen, je kwaliteiten en ware kracht te ontdekken, te herinneren, te versterken en te benutten, om jouw wereld te laten floreren.

Je vindt hier een veilige ruimte om in heelheid te herstellen (emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel), zodat je bewust je missie kan uitdragen en de daarbij horende positieve ervaringen kan aantrekken.
De focus is liefde.

Ursula Aerts studeerde met indianen, spirituele leermeesters en westerse artsen en met de opgedane kennis over vrouw-zijn en hoe vrouwen manifesteren produceerde ze jaren geleden Women & Wings.
Ze heeft een achtergrond in de reguliere gezondheidszorg/psychiatrie. Ze woonde en werkte in de VS, Spanje en nu weer in Nederland. Sinds 1996 bestudeert Ursula tal van alternatieve geneeswijzen bij excellente leermeesters, oorspronkelijke bewoners van de VS en sjamanen. Ze is expert op het gebied initiatie en rituelen, zoals de vuurloop en inipi, maar vooral leerde zij door zich te omringen met vrouwen: sjamanen/helers die het verschil in de wereld leven.

Individuele begeleiding, vrouwencirkels en meerdaagse retreates

♥ Rite van de Baarmoeder (womb keeper)
Womb Blessing & Womb Healing® (maanmoeder²)
Womb Blessing Ceremonie (maanmoeder²)
Female Soul Healing® (maanmoeder²)
Water Ceremonie (op aanvraag)
Maatwerk voor diverse organisaties

Lees meer via bovenstaande links, klik op de onderstaande links of op agenda of bel 036 5355388 voor informatie/advies

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.