Laden Evenementen

Vuurloop Instructeur Certificatie Training

All Events
22 september @ 18:00 - 27 september @ 14:00 | €333 - €1795

Deze unieke leiderschapstraining wordt deskundig geleid door Firewalk Master Ursula Aerts, één van de meest ervaren en gerespecteerde vuurlooptrainers in Europa. Met twintig jaar internationale ervaring en duizenden vuurlopen met bedrijven, met kinderen op scholen, op spirituele festivals, ceremonieel en uiteraard onze vuurlopen met open inschrijving, de media en privéceremonies, geeft Firewalk Master Ursula haar kennis en ervaring door.

Ursula heeft een achtergrond in de reguliere gezondheidszorg/psychiatrie. Ze woonde en werkte in de VS, Spanje en nu in Nederland. Sinds 1996 bestudeert Ursula tal van alternatieve geneeswijzen, heling en 4 jaar NLP. Ursula studeert al jaren met spirituele leermeesters, natives en vuurlopers vanuit de gehele wereld. Peggy Dylan, de oprichtster van Sundoor, met wie zij vele jaren nauw samengewerkte is één van haar meest bijzondere en gerespecteerde leraren.
Ursula’s passie, professionaliteit en optredens in tv-programma’s heeft in de afgelopen jaren al zeer vele particulieren, scholieren, organisaties en commerciële ondernemingen geïnspireerd om door het Vuurlopen meer te leven vanuit hun eigen kracht en capaciteit.
Lees ook: Vuurloop Instructeur Certificatie Training

Voertaal: Nederlands

Jouw investering:
De investering voor deze training bestaat uit A. het deelnamebedrag en B. de verblijfskosten.
A. het deelnamebedrag: € 1795,- inclusief 21% btw, inclusief een uitgebreide syllabus en alle trainingsmaterialen.
Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je ongeveer een week voorafgaand aan het programma, een bericht met praktische informatie ter voorbereiding.

B. de verblijfskosten van € 395,- inclusief 6% btw, inclusief alle maaltijden en tussendoor thee en snacks, betaal je aan Centrum de Horst, vooraf via de bank of op locatie bij aankomst.
Neem zelf contact op met Centrum de Horst om je verblijf te reserveren en eventuele wensen te bespreken.

 

Wie zijn aanwezig

Eén persoon heeft zich aangemeld voor Vuurloop Instructeur Certificatie Training

  • Menno Fennema

Tickets

Unlimited beschikbaar
Vuurloop Instructeur Certificatie Training1,795.0018+

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Unlimited beschikbaar
Aanbetaling Vuurloop Instructeur Certificatie Training333.00Reserveer nu met een definitieve aanbetaling. Betaal het restantbedrag later, maar vóór juni 2018

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Centrum de Horst
  • Meddoseweg 22
    Winterswijk Meddo, Gelderland 7104 AA Nederland
  • Telefoonnummer:
    0543550066
Organisator