Laden Evenementen
Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training

Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training

All Events
18 mei 2019 @ 19:00 - 24 mei 2019 @ 14:00 | €333 – €995

Gedurende de Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training onder deskundige begeleiding van internationaal gecertificeerd Breathwork Practitioner en trainer Ursula Aerts en haar team, leer je vaardigheden, zoals ademwerk en warm-water-rebirthing, waarmee je jezelf en anderen door de kern van persoonlijke uitdagingen en helingsprocessen begeleidt.

Begeleiding:
Ursula is internationaal breathwork trainer en rebirther. Ze werkt met een doorleeft besef dat adem de mogelijkheid geeft om vanuit de bron het leven van binnenuit te transformeren naar harmonie, oftewel gezondheid in de breedste betekenis van het woord.
Het assistentieteam bestaat tot zover uit: Ron Townsend, Sophie Wigger, Sanne Boersma en Hetty Doornenbal.

Jouw investering:
De investering voor deze training bestaat uit A. het deelnamebedrag en B. de verblijfskosten.
A. het deelnamebedrag: € 995,- inclusief 21% btw, 17 dagdelen, de huur en het verwarmen van het warm-water-bad, inclusief een syllabus.
Als Ademwerk Practitioner betaal je de helft, dus € 497,50.
Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je ongeveer een week voorafgaand aan het programma, een bericht met praktische informatie ter voorbereiding.
Het is mogelijk om nu te reserveren met een aanbetaling van €333,-. Het totaalbedrag dient vóór mei te zijn voldaan

B. de verblijfskosten van € 450,- inclusief 6% btw, inclusief alle vegetarische maaltijden, drinken en tussendoor-snacks, betaal je aan Centrum de Horst, vooraf via de bank of op locatie bij aankomst. Neem zelf contact op met Centrum de Horst om je verblijf te reserveren en eventuele wensen te bespreken.

Centrum de Horst
  • Meddoseweg 22
    Winterswijk Meddo, Gelderland 7104 AA Nederland
  • Telefoonnummer:
    0543550066
Organisator