Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De Rite van de Baarmoeder Almere

All Events
3 november 2017 @ 19:00 - 22:00 | €22.50 - €45

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:
De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk van de 13de Rite van de Munay-Ki / de Rite van de Baarmoeder gegeven. Deze rite staat op zich en kan los van andere Munay Ki initiaties ontvangen worden. Het getal dertien staat voor de dertien manen.
Vrouwen die de rite ontvangen kunnen de rite daarna doorgeven.

Ik kwam hier naartoe zonder echt te weten, waarom ik hier moest zijn. Maar ik voelde wel de drang. De ontvangen rite was prachtig. Ik heb zoveel kunnen loslaten in de mooie omgeving. Wind, water, aarde. Een stuk dichter bij waar ik voor kwam. Het vinden, voelen van mijn eigen essentie.
Met een stukje heling voor de vrouwenlijn achter me. Doorbreken van de lijn voor de mooie vrouwen die na mij komen. -Charlotte

Gedurende deze ceremonie ontvang je de Rite van de Baarmoeder. Ook als je geen baarmoeder hebt. Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk en energetisch werk verricht met betrekking tot wat je wilt loslaten en wat je wilt manifesteren, nadat de creatie-ruimte er weer is. Na dit persoonlijke werk wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s).

De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

Zie eventueel ook http://theriteofthewomb.com/

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.
Lees ook >> De Rite van de Baarmoeder

Informatie
Centrum Definest
  • Kimwierde 176
    Almere, 1353 DV Nederland
  • Telefoonnummer:
    036 5355388
  • Website: