Testimonia Stilteconcert

When I hear Ursula sing, I feel the love of God and compassion flowing from her. There is great power and presence in her singing, but is also gentle and calming to the soul and truly full of love.
-Alan Sutherland, Scotland

Een uniek moment van rust en stilte in een hectische week. Je komt helemaal tot jezelf en de prachtige stem van Ursula neemt je nog verder mee naar je diepste innerlijk. En daar is het bijzonder fijn.
-Maureen – Maureen Brokken Communicatie

Het Stilteconcert heb ik als een heel mooi en liefdevol geschenk ervaren. De mantra’s en heart songs werden door je mooie en zuivere stem prachtig vertolkt en ze droegen bij aan een innerlijke verrijking van de meditatie. Het was een helende, zegenrijke en harmonieuze avond. Ik wens veel meer mensen in Nederland zo’n heerlijke ervaring toe en verheug me nu al op het volgende Stilteconcert.
-Ron Townsend

Lieve Ursula. Al surfend op je website kwam ik tegen “Stilteconcert”. En dat is tegenstrijdig. Zoiets als niets en alles. Dus erg nieuwsgierig heb ik een Stilteconcert meegemaakt. Je hebt mij verrast, door met een bijzondere mooie zachte, melodieuze bijna fluisterende stem te zingen. We gaan in meditatie en je zingt Mantra`s en andere gebeden. Allemaal korte stukjes met veel stilte er tussen. Jij straalt de rust uit van zeker weten, voelen, zijn. Die rust breng je over naar ons en neemt ons mee naar een niveau van stilte en zijn. Als of we even in een lichtbubbel werden opgenomen en engeltjes met een stof kwastje alles van ons af veegde wat er niet hoorde. Zacht en vol liefde. Het was zo mooi en je hebt mij diep ontroerd hiermee. Dank je voor een bijzondere ervaring.
-Truus Quax

Ursula sings from the heart, the heart of our mother, mother earth. Allow her spirit to guide & truly guided you will be. To work with this wonderful being, is to know true humility and love of the divine. Her joy makes me smile.
Thank you for being there, you are a magnifisent teacher and friend.
-Shona Sullivan, healer & shamanic practitioner, Surrey, Groot Brittanië

Anderhalf uur voelde als vijf minuten. Stilte en mediteren was nog nooit zo ‘licht’ als hier met de prachtige zang van Ursula. Dank!
-Ralph Ploeger

Een heerlijke zondagavond! Dank je wel!
Een verademing om die meditatieve Stilte te ervaren en te weten dat zo nu en dan jouw prachtige serene stem zo nu en dan als een soort lijntje de ruimte en de ruimte in komt waaieren.
-Liefs, Ria

Mediteren….
Vaak zo moeilijk om thuis even bij jezelf te komen. Diep naar binnen.
En vooral het Grote Smoezenboek: geen tijd….
Een paar uur mediteren met Ursula
de grootste stilte
de prachtige klank van haar stem die met zoveel diepte en puurheid de begeleidende factor was.
Dat is mediteren….
Stilte….
Samen…. in een concert voor de Stilte….
-Met liefde, Els

Ursula Aerts’s physical presence emanates strength, beauty and love, but whe you have the good fortune to hear her sing you are deeply moved in your soul; for Uresulas voice excited joy in the heart and at the same time soothes the chattering mind to a place of peace and stillness. I’m so gratefull to have experienced Ursula’s emanation of live and love through her voice. What sweeter dream could I have than to imagining the whole world feeling that magic!
-Margaret Watt

Dank je wel voor dit mooie Stilteconcert. Ik zo genoten van je prachtige stem, van de mantra’s en de heart songs en van mijn steeds stiller wordende gedachten. Tot ik op het laatst uiteindelijk verbonden was met mijn ziel en slechts vrede en liefde kon ervaren. Deze stilte in mij, die gevuld is met de bijzondere klanken neem ik de komende week me en zal met helpen met focussen.
-José Bosma

Tijdens het liedje Shima Shima, gebeurde er iets met mij. Daardoor werd ik benieuwd waar het liedje over ging. Aan het eind kregen we een folder mee met daarop de liedjes die je gezongen had, met daarachter de Nederlands ‘vertaling’. Toen zag ik dat het liedje dat mij zo raakte ging over liefde en dat is precies mijn thema. Dank je wel! -Karin

Tijd genomen om tot mezelf te komen. Op zoek naar mezelf. Bewustwording. -T. Palmen

Ik hou het kort, want het behoeft weinig woorden voor dat wat ik voel: respect! verbinding, liefde, vrede, ontroering, schoonheid, enorme dankbaarheid en verstilling
Dank je wel voor je mooie stem
Dank je wel voor je ZIJN
Dank je wel voor jouw prachtige energie
Dank je wel voor de puurheid en schoonheid
Dank je wel voor deze geweldige avond
Dank je wel voor het uitvoeren van je dromen
Dank je wel voor de verstilling
Dank je wel voor je passie
Dank je wel voor dit prachtige Stilteconcert
Enorm veel liefs vanuit een diepe dankbaarheid.
-Hetty Doornenbal