Testimonia Incompany Vuurlopen

Een openbaring dat jij onze organisatie en dan met name de productieafdeling (ploegchefs en productieleider) zo weet te motiveren dat we met z’n allen weer een stuk gegroeid zijn.
Cees Dijkstra, Renolit Nederland BV

Een prachtige ervaring voorzien van alle ins en outs om zowel het individu als een team te versterken en ook tot het uiterste te drijven door middel van vertrouwen in eigen kunnen.
Prachtig gesproken ook door de ‘docente’.
Macanovic Sead, Renolit BV

Na het vuurlopen ben ik vol met energie naar huis gereden, ik had echt het gevoel, “Ik heb over vuur gelopen, nu kan ik alles. Nu durf ik alles!”  Met mijn de bedrijf was ik al een tijdje aan de volgende (grote) stap toe, maar deze durfde ik maar niet te maken, namelijk het aan het grote publiek bekend maken van mijn plannen. Na het vuurlopen heb ik deze stap durven nemen. De website staat online, en de flyers zijn gedrukt. Wereld, ik kom eraan!
-Natasja, Zelfstandig onderneemster

De liefde waarmee Ursula alles ‘makkelijk’ heeft gemaakt.
Wat een ervaring, zoveel over mezelf geleerd, onbegrenste mogelijkheden dienen zich aan, mijn hart is volledig open gegaan en het is heerlijk om door een groep gedragen te worden.
Dit is letterlijk & figuurlijk een stap nemen naar alles wat je werkelijk wilt.
-Petra de Ree – Vrouwencoach

Voor mij was het een enorme ervaring kennis te maken met de vuurloop en zo dichter bij mijn innerlijke zelf te komen.
Het overwinnen van alle mogelijke barrières in mijn leven. Ik heb geleerd mezelf nog meer lief te hebben en nog meer liefde te geven. De saamhorigheid van de groep.
Voor mij is de innerlijke liefde het belangrijkste.
-Audrey Grünberg, Med. Analist / Docent

De vuurloop is dé uitdaging om moed te verzamelen en je grenzen te verleggen om je
doelstellingen in het leven te bereiken en hindernissen te overwinnen.
Margé Getrouw, Zelfstandig ondernemer

Door deze vuurloop ben ik dichter bij mijn doel gekomen en kan ik een keuze maken.
-Nel Houtenbos, project manager DSM

Meteen doen!
Eenvoud

Diepgang
Diepe Tevredenheid
-C. Groeneveld, Modron Vrouwencollege

Het geweldige groepsgebeuren, de focus en wat je daardoor bereikt
Doen wanneer je wat wilt bereiken, maar je weet nog niet hoe
-Gonny Trikojus, Reïntegratie adviseur

Bevrijdend
Oordeelloos samen zijn
Avontuurlijk
Helderheid en Liefde
-Dick Wilting, Hovenier

Je zelf verder ‘BEKWAMEN’
-Mon Akkerman ITC Consultant

Kracht, duwtje in de richting,The Secret
Ik heb geleerd dat ik heel veel kracht in me heb en me beter op mijn doel moet focussen.
-Erica, Leerkracht b.o.

Sinds de vuurloop ben ik een ander persoon geworden. Over vuur gaan en pijl breken doorbreekt patronen, geeft je de focus en de energie om je diepste verlangens in reële daadkracht om te zetten.  Alsof een zware last van mijn schouders was gevallen. Zoiets had ik nooit gedacht. Ik voel zelf dat ik mijn blokkade inderdaad echt doorbroken heb. Jim Rohn, een bekende filosoof zegt “If you want things to change, you have to change. If you want things to get better, you have to get better.”Dat zijn uitspraken die ik nu ten volle begrijp. Alles begint inderdaad bij mezelf.
-Britt Vermeiren, Zelfstandig ondernemer

…maar onze zwarte voetzolen laten zien dat we toch echt over de hete kolen zijn gegaan. En de mensen die zich hiervoor hadden verzameld en vreemden voor elkaar waren, waren mekaar aan het eind van de avond zeer vertrouwd. Alsof we elkaar al heel lang kende. We hebben in tijden niet zo’n fijne avond gehad.
-Marlous Thöne en Russ Baijens, Basilicum Kruidenkwekerij

Gaf me inzicht en KRACHT
-Wilma, Leerkracht b.o.

Kracht, inzicht saamhorigheid, grenzen verleggen. Op weg naar een beter leven.
-Francis Tomesen, Maatschappelijk werker

NIETS HOUDT MIJ TEGEN!
-Jan v/d Arend, Zelfstandig ondernemer

Dankbaar ben ik dat ik tijdens deze workshop vuurlopen mijn doelen helder heb kunnen uiten en versterken. Geeft zelfvertrouwen.
-M. Sevink Koelman, Yogalerares

Vuur is leven
leven is liefde
liefde is vuur
-Martin Salman, Beleidsmedewerker

Focus is key en je lijf kan meer als je de controle hebt. Dat kun je hier leren / bewustworden
-Nicole, Fotograaf

Ik heb geleerd dat alles wat niet mogelijk lijkt, gewoon kan.
-Rens, Projectmanager

Een aanrader! De liefdevolle wijze van begeleiden tijdens dit proces van de vuurloop is hartverwarmend.
Iedereen zou dit ooit tenminste éénmaal in zijn/haar leven gedaan moeten hebben.
-Wolf Rappard< Rappard&LP – NLP Trainingen

Je leert veel over jezelf en je doelen.
Zien dat er heel veel mooie mensen zijn.
-Age, Docent PHD Candidate

Deze vuurloop was geweldig. Héél bijzonder.
Vertrouwen in de toekomst.
Innerlijke warmte
-Berdy Kuypers, Zelfstandig ondernemer

Je moet eens in je leven over vuur gelopen hebben. Ik ga het gewoon doen
-Menno Krijger, Manager Export

Het betekent voor mij verbinding met mezelf, het Universum, de aarde, de elementen en de liefdesenergie binnen en buiten mezelf. Heling en bevrijding. Mooie ervaring.
-Annelot Lensing, Chi Neng Qigong instructor & Schrijfster

Ik ervaarde een diep gevoel van liefde, samenzijn en vertrouwen. Echt een aanrader!
-Caroline Ziegelaar, Integratief Kindertherapeut

Mijn reactie op de workshop vuurlopen is er een van verbazing en opgewektheid tegelijkertijd. Het gaf mij in de eerste plaats een heel goed gevoel om met mensen bij elkaar te zijn die een wens of een doel voor ogen hebben en hier mee naar buiten komen, hier iets mee willen. Het heeft bij mij verbazing gewekt om in een ‘vreemde’ groep, allerlei intime en persoonlijke thema’s zo uitgesproken en krachtig neergezet te zien worden.

Met het pijlbreken had ik voorgenomen niets te doen. Ik heb het als een overwinning ervaren dat ik dit (op jouw uitnodiging) toch heb gedaan! Met vuur heb ik altijd wel iets, daar speel ik maar al te graag mee. Het vuurlopen bracht echter een heel andere verhouding tussen mij en het vuur aan het licht: respect en doelgerichtheid bleken meer een rol te spelen dan uitdaging en spanning. Voor mij is het zinvol om de dynamiek die het vuurlopen bij me heeft opgeroepen terug te halen wanneer ik dat nodig heb. Of anders doe ik gewoon weer een keer mee om weer iets anders van mezelf in te zetten!
-Vanja Kraamwinkel, Systemisch (gezins) coach

I came to realise that I just have to put my fear in me aside and be myself. I also feel relieved from all the stress I was having.
-Alex Dezima, Productiemedewerker

De workshop vuurlopen heb ik vanavond van binnenuit ervaren, een overwinning, een trots gevoel, ik ben opnieuw geland. Ik ben op weg naar mijn dromen, wat geen einde voelt te hebben.
-Henriette Pot, Communicatietrainer en Coach

Respect voor mezelf, door duidelijke keuzes te maken, waardoor ik weet en voel dat ik mijn doel behaal.
-A. Joosten, Sociaal Pedagisch Med.

Deze vuurloop is mijn opening. Hieruit put ik kracht en vind ik de passie voor mezelf.
-A. Migchielsen, Manager Gezondheidszorg

Dit was een superavond vol overwinningen op mezelf. Focus en kracht neem ik mee naar het rooskleurige NU!!
-Monique van Dam, Dir. Balancia Marketing Energy

Een ongelofelijke avond; Het onmogelijke werd mogelijk!
-Annette Westbroek, Radio-omroepster

De vuurloop is een ervaring die nooit hetzelfde is.
Voor mij is de connectie weer versterkt en heb ik weer vertrouwen om door te gaan.
-Therezi Ezendam, Praktijk Balans

Voor mij is er door de vuurloop echt een deur opengegaan.
-Patty van Lingen, Therapeute/trainer

Hartstikke bedankt voor een hele bijzondere avond. Het pijlbreken met onze keel tijdens de workshop vond ik nog lastiger dan het vuurlopen. Zelfs met de gebroken pijl in mijn handen kon ik me nog steeds niet geloven dat ik het gedaan heb. Het vuurlopen is een hele bijzondere, emotionele en inspirende ervaring voor me geweest. Ik heb het gevoel dat als ik over vuur kan lopen, kan ik alles aan. Ik ben erg blij dat ik deze keer deelgenomen heb.
-Mary-Ann Gonesh-Tjon, locatiemanager kinderdagverblijf