Sjamanistisch Practitioner Certificatie Training

Deze training is voor jou, wanneer je belangstelling hebt in sjamanisme voor je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling en/of de ontwikkeling van jouw cliënten.

Sandra IngermanSandra Ingerman: “Ursula Aerts and Ron Townsend are gifted shamanic teachers and practitioners who have a wealth of gifts to share with their students and clients. They both have a tremendous amount of experience in teaching and working with clients. They are compassionate, clear communicators, and teach the shamanic tools needed to improve their students’ and clients’ quality of life as well as how to work to heal the Earth.” -Sandra Ingerman is shamanic teacher and author of ten books on shamanism including ‘Soul Retrieval’ and ‘Walking in Light’.

Wat is sjamanisme

Sjamanisme is de oudste spirituele helingspraktijk die de mensheid kent. Vele antropologen denken dat deze praktijk zo’n 100.000 jaar teruggaat. Sjamanisme leert ons dat alles wat bestaat, leeft en een spirit heeft. Sjamanen spreken van een levensweb, waarin alles met elkaar in verbinding staat. Alles en iedereen op aarde is met elkaar verbonden en iedere veronderstelling dat wij apart staan van andere levensvormen inclusief de aarde, sterren, wind enz. is een illusie. Het is de taak van de sjamaan in de gemeenschap om harmonie en balans te bewaren tussen de mensheid, de natuurelementen en de aarde.

Sjamaan

Het woord “sjamaan” komt uit Siberië van het Tungus volk en het betekent ‘spiritueel heler’ of ‘hij/zij die in het donker kan zien’. Sjamanisme komt voor in Siberië, Azië, Europa, Afrika, Australië, Groenland en inheems Noord en Zuid Amerika. Sjamanisme is een praktijk van directe openbaring. Een sjamaan werkt direct samen met zijn/haar helpende Spirits om de spirituele oorzaak van ziekte en pijn te helen met methodes als Soul Retrieval, Power Animal Retrieval, Extractie, Psychopompos, Transfiguratie en Transmutatie. Steeds meer mensen omarmen sjamanisme als een moderne en praktische spirituele levenswijze: leven in harmonie met jouw ware natuur.

Volgens het wereldbeeld van het sjamanisme zijn er drie algemene oorzaken van ziekte.

  1. Power Animal Loss. Iemand heeft zijn/haar persoonlijke levenskracht verloren, wat bijvoorbeeld depressie, chronische ziekte of een serie ongelukkige situaties veroorzaakt.
  2. Zielsverlies. Iemand heeft een deel van haar/zijn essentie verloren of het is gestolen. Dit heet Zielsverlies. Het komt voor tijdens een emotioneel of lichamelijk trauma, zoals bij ongevallen, operaties, misbruik, oorlogstrauma’s, natuurrampen, echtscheidingen, bij het overlijden van een naaste of door andere traumatische omstandigheden. Zielsverlies leidt tot bijvoorbeeld posttraumatisch stress-syndroom, depressie, ziekte, verslavingen of coma. Het kan belemmeren in relaties en het realiseren van het realiseren van een vervullend leven.
  3. De Spirituele blokkades of (negatieve) energieën die een cliënt heeft aangetrokken omwille van zielsverlies of krachtverlies. Dit veroorzaakt pijn of/en ziekte, meestal in een begrensd deel van het lichaam of als ongewenst gedrag.

Wat leer je in deze certificatietraining:

1. Power Animal Retrieval
Wanneer iemand zijn haar persoonlijke kracht heeft verloren, maakt een Sjamanistisch Practitioner een sjamanistische reis, om met de hulp van zijn/haar spirithelpers, bij die persoon zijn/haar verloren kracht te vinden en te herstellen.

2. Soul Retrieval
Een Sjamanistisch Practitioner spoort met de hulp van zijn/haar Spirithelpers tijdens een sjamanistische reis verloren zieldelen op en brengt ze terug bij de betreffende cliënt.

3. Sjamanistische Extractie
Door middel van Sjamanistische Extractie kan een Practitioner spirituele blokkades verwijderen bij zijn/haar cliënt.

4. Psychopompos
Sjamanen helen ook de overledenen. Als begeleider van de overleden zielen, helpt de practitioner via een psychopompos-ceremonie, de zielen van overleden mensen oversteken naar een aangename en vredige plek. Met deze ceremonie kan men ook een huis of een stuk land reinigen van de nog dolende zielen.

5. Transmutatie en 6. Transfiguratie
Dit zijn eeuwenoude, maar nog niet gepopulariseerde sjamanistische helingsmethodes, gericht op het transformeren van toxines (ook milieu) en heling met licht. Het helen met licht is een bijzondere helingsmethode, waarmee de heling niet voortkomt door wat de Sjamanistisch Practitioner doet, maar door wie hij/zij wordt.

7. Werken met Rituelen en Ceremonie in verbinding met de Spirits en Moeder Aarde
Het doel van de sjamanistische helingsmethoden is om de balans te herstellen in je/het leven, waardoor passie en zingeving terugkeren en je hierdoor een gezonde levensstijl, gezonde relaties en een positieve toekomst voor jezelf kan realiseren. Je ontdekt hoe je een in alle opzichten een harmonieus en betekenisvol leven kan leiden.

De Sjamanistisch Practitioner Certificatie Training

Deze training bestaat uit een 6-tal modules. Je kunt de modules in eigen tempo volgen en nieuwe data worden regelmatig toegevoegd. Je begint bij de basisworkshop: De Reis van de Sjamaan. Dit is een opzichzelfstaande workshop, door iedereen te volgen.

1) De Reis van de Sjamaan, de basisworkshop in sjamanisme.

Voorwaarde: geen
Vrijdag 8 t/m zondag 10 december 2017 in Almere
Vrijdag 5 t/m zondag 7 januari 2018 in Almere
Vrijdag 26 t/m zondag 28 januari 2018 in Almere
>>Lees meer

2) Heling voor de Aarde (Medicine for the Earth)

Voorwaarde: De beginnerscursus ‘De Reis van de Sjamaan’
Vrijdag 6  t/m zondag 8 april 2018 in Almere
>>Lees meer

3) Heling met Spiritueel licht

Voorwaarde: De beginnerscursus ‘De Reis van de Sjamaan’
Zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017 in Almere
Zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 in Almere
>>Lees meer

4) Sjamanistische Extractie

Voorwaarde: De beginnerscursus ‘De Reis van de Sjamaan’
Zaterdag 17 augustus en zondag 17 februari 2018 in Almere
>>Lees meer

5) De Reis van Dood & Sterven (Psychopompos)

Voorwaarde: De beginnerscursus ‘De Reis van de Sjamaan’
Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 in Almere
>>Lees meer

6) Soul Retrieval

Voorwaarde: ‘Sjamanistische Extractie’ of ‘De Reis van Dood & Sterven’
Zaterdag 11, zondag 12, zaterdag 25, zondag 26 november 2017 in Almere
Zaterdag 2, zondag 3, zaterdag 16, zondag 17 juni 2018 in Almere
>>Lees meer

Praktisch informatie:

Ursula Aerts en Ron TownsendWaar: Centrum Definest, Kimwierde 176, 1353DV Almere Haven
Wanneer: Je leest alle tot nu toe geplande data hierboven,  in het reserveringsformulier, bij de workshopbeschrijvingen en in de agenda
Voor wie: Iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van sjamanisme en meer thuis willen komen bij zichzelf.
Door wie: Ursula Aerts en Ron Townsend zijn Sjamanistisch Practitioners en persoonlijk door Sandra Ingerman opgeleid tot Sjamanistische Teacher.

Klik hier voor een overzicht aan overnachtingsmogelijkheden
Reserveer hier.

* verplichte velden

Voornaam*
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bedrijfsnaam
Skypenaam
Via welke bron heb je deze workshop gevonden?


Er worden regelmatig nieuwe data toegevoegd. Zit er geen passende datum bij voor jou.
Neem dan even contact op met ons.
Je traject start bij ons bij De Reis van de Sjamaan
Wanneer je voor de Soul Retrieval reserveert, dan dien je ook eerst Sjamanistisch Extractie of De Reis van Dood & Sterven te volgen.
Selecteer jouw plek (maximaal 10 deelnemers)

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

1. Je kunt het formulier pas verzenden, nadat je akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.
2. Controleer nu nog eenmaal of je gegevens volledig en correct zijn ingevuld.
3. Na het verzenden van dit bericht, ontvang je een bevestiging per email. De factuur volgt erna..
Vul voor verzenden deze code in: captcha