Testimonials Ademwerk

Ursula, Ron en Hetty zijn een warme deken van verbinding en vertrouwen. Hierbinnen is het bijzonder fijn om processen en uitdagingen met jezelf aan te gaan welke helend zijn. De uitwerking vindt haar weg nog lang na de sessie.
-Liefs Emile

Wow, wat een ervaring! Ik ben onder de indruk hoe snel ik deze simpele ademtechniek zo diep in de heling kan komen! Ik heb veel ervaring om te helen met behulp met entheogene middelen, maar zo snel en effectief is heel bijzonder. De simpelheid is de kracht van deze techniek! En Ursula is heel fijn!! Dank Dank Dank.
-Liefs, Esmerala

Dank je wel dat ik mijn adem gevonden heb. Mijn adem die de kracht heeft om mij te helen en die mij op plaatsen in mijzelf brengt om te vinden wat ik nodig heb in mijn volgende stap.
-Brigitta

In een veilige omgeving je eigen werk doen. Zo snel vertrouwd met iedereen. In de veiligheid van Definest kom je echt tot jezelf. Het voelt als een warm bad, de liefde en de uitnodiging, die hier altijd voelbaar is, kwetsbaar zijn en gedragen worden.
-Liefs Annemiek

Voor mij was het een hele bijzondere ervaring omdat ik diepe ontspanning heb gevoeld in een veilige en liefdevolle omgeving.
-met liefs Ellen van Duijnen

De ademworkshop bij Definest was een bijzondere ervaring voor mijzelf. De angst in mij, aangaan,
doorleven en met een nieuwe geklaarde lucht weer de wereld instappen.
-Daan van Kampen

Ik kan weer vooruit in positieve zin. Ik leef in het nu en ben daar wat meer bewust van geworden. Het blijft een uitdaging, maar zo mooi om aan te werken. En na zo’n ademsessie lukt dit beter omdat ik na 1 sessie alweer wat ruimte heb gekregen in mijn lichaam en wat afvalstoffen vaarwel heb kunnen zeggen.
Mijn dank is groot. Lieve groet.
-Carla

Ademen is bewust tijd maken voor jezelf.
Als adem de zuurstof rond brengt in ons lijf, dan is een ademworkshop een mooie onderhoudsbeurt voor je lijf en ziel.
-Jolanda de Jong, Coach/Trainer

Veel los kunnen laten in een veilige en liefdevolle setting. Voor herhaling vatbaar! -Carla, verpleegkundige

Heel bijzonder en fijn.
Een vertrouwde omgeving en de mensen die erbij waren.
Ook Ursula en Ron en Hetty, lief en open, was voor mij heel vertrouwt en wie weet tot de volgende keer.
Dank je wel.
-Zahra Azzouz

Het ademen vandaag betekent lucht bij wat er in me leeft, waardoor ik weer wat lichter verder ga.
Een hele fijne dag!
Liefdevolle begeleiding.
-Lonneke

Een warm bad waarin ik me veilig voelde om via de adem de diepte in te gaan en zo weer een stukje dichterbij mezelf ben gekomen.
-Ingrid van Wakeren

>>ik wil een workshop volgen

Met name de ademsessie heeft me weer geopend naar een nieuw inzicht over heling van pijn. Ik kon dieper mijn verdriet en eenzaamheid ingaan waardoor er ruimte kwam naar een ruimer besef,
dat ik zelf mag helen en daarmee ook de wereld mag helen. Het afronden met passende affirmaties maakte de middag compleet.
-Wil Baas

Tijdens een ademsessie voel ik de pure verrukking van in leven zijn, zonder belemmeringen. Ik voel vreugde, tevredenheid, pure pret, als ‘n kind dat nog niet beschadigd is, levenslust. En dankbaarheid.  Dankbaarheid vervult me van top tot teen. Het is allemaal gewoon mogelijk!
-Josje Rink, Massagepraktijk Summit

Op het moment dat ik iemand nodig had die míj, als coach/trainer, kon helpen om essentiële vragen te beantwoorden en mij weer in mijn kracht te helpen, kwam Ursula op mijn pad. Met veel humor, liefde en openheid heeft ze mij in korte tijd letterlijk en figuurlijk weer lucht gegeven. Familieopstellingen, ademwerk en sjamanistisch consult: elke week was het weer een cadeautje om de opbrengst van 1,5 tot 2 uur ‘werken’ mee naar huis te nemen. Dank je wel Ursula, voor je wijsheid, warmte en waardevolle sessies!
-Annett Keizer, Communicatie Coach & Trainer

Al een poos had ik het besef dat ik mezelf tegen werkte, ik wilde verder met mezelf maar dat lukte niet. Meerdere therapieën had ik ondergaan en nog niet bereikt wat ik had willen bereiken. Via een site kwam ik bij Ursula terecht na twee sessie had ik mijn doel bereikt.
De eerste sessie nam al mijn moeheid weg en de tweede sessie gaf mij weer de ruimte. Ik was zo onder de indruk dat dit voor mij de meest effectieve en zuivere manier van jezelf helen is.
-Helen van Loenen

Met ademwerk kan je veilig en redelijk snel helen.
Ursula is zuiver, eerlijk en veilig om bij te werken.
-Aafke v.d. Eide, psycho sociaal therapeut

>>ik wil een ademsessie boeken

Ik voelde dat het goed zou zijn om deel te nemen aan Workshop Ademwerk. Had er toch ook wel vraagtekens bij. Vraagtekens die door jou in het eerste gedeelte van de middag volledig werden weggenomen. In vertrouwen kon ik me aan de sessie over geven. Jij had oog voor iedereen. Een warme begeleiding. Het was een liefdevol geheel, een overweldigende ervaring. Ademwerk heeft er voor gezorgd dat ik nu bewuster en beter adem en steeds meer in staat ben zonder pijnstillers de scherpte van pijn in mijn lichaam weg te ademen. Ook neem ik jouw adviezen, hoe ademwerk in je leven te integreren, zeer ter harte. Dank je wel, lieve Ursula, voor je fijne begeleiding.
-Jenny Atsma

Ik dacht dat ik een drempel over moest, maar dat bleek niet nodig. Het was mooi, bijzonder en veilig. Dank dat je laat ervaren om vertrouwen in jezelf te hebben. We hebben het in ons en jij laat het zien en beleven! -Evelien, coach

Het Ademwerk is heel interessant en zeker de moeite waard om aan mee te doen.
-A. Lugtmeijer, Handelsonderneming

Deze workshop Ademwerk is een aanrader, interessante leuke mensen, goede begeleiding en in mijn ademsessie heb ik de hele wereld toe gelachen – zeer bevrijdend.
-Janine Boer

Deze workshop was voor mij een openbaring. Een geweldige ervaring, waarin ik onvermoede beelden zag en waarna ik vrijer en opgeruimder mijn focus haalde.
-Wim Kevelham, Directeur basisschool

-Ademwerk is adembenemend goed voor jou om met een simpele in -en uitademing ongekende resultaten te bereiken. Hou van jezelf en geef jezelf dit kado!!!
-Leo van der Stoep, Project engineer

>>ik wil adem-practitioner worden 

Ik wou je via deze weg bedanken. Ik heb twee weken geleden aan je workshop ademwerk meegedaan en heb het gevoel dat je er mee mijn kijk op het leven zodanig veranderd hebt. Ik bedoel dat je me een zetje in de goede richting hebt gegeven met het ademwerk. Ik weet dat het vanuit mezelf komt maar je bent toch die gene die me het zetje gegeven heeft. Daarvoor hartelijk dank.

Ik heb het gevoel dat ik het leven weer aan kan en ik nu genoeg energie heb om aan mezelf te gaan werken. Ik heb een paar openbaringen gehad over mijn gedrag die me hebben laten weten waar ik steeds de fout in ga. Als ik die dingen in mijn achterhoofd hou, wordt het leven er voor mij een stuk makkelijker op. Ik had zelf niet kunnen hopen dat het zo snel een paar veranderingen teweeg had kunnen brengen die zo’n invloed op me hebben. Door het ademwerk heb ik de zin in het leven terug gekregen en weet ik nu dat ik er weer helemaal boven op ga komen. Het zal zijn tijd nog wel gaan duren en ik moet hard aan mezelf gaan werken maar ik heb het gevoel, het heerlijke gevoel dat ik het aankan en het ook zeker ga redden. En de warmte en liefde die jij mij en de anderen die middag hebt laten voelen heeft me zeker het gevoel gegeven dat ik voor vreemde ook de moeite waard ben om me te leren kennen. Ook een gevoel wat ik al heel lang niet meer heb gehad. Duizendmaal dank hiervoor en ik denk of ik weet wel zeker dat je me nog wel tegen gaat komen in één van je andere workshops.
-Mario Holthuysen.

Je bent met je eigen proces aan het werk. De begeleiding is liefdevol en zorgzaam. Het ademwerk was een onspannen ervaring, ik voel mij weer meer mijzelf.
-Yvonne Oldenhof, Communicatietrainer

Deze ademworkshop heeft me op een eenvoudige wijze, mij in staat gesteld me echt vrij te maken.
-Emile Mulder. Marketing Manager

Ik heb het ademwerk ervaren als een bijzondere ontmoeting met mijn ware zelf.
-Liza

In eerste instantie wou ik me terugtrekken. Ik was bang om mezelf te verliezen.
Het tegendeel was waar, ik werd heel rustig en ontspannen.
-Annemarie, Docent baby/kindermassage

Oordeel nooit vooraf, sta open voor het onzekere. Het maakt je alleen maar sterker, geniet van de vruchten des levens (de lucht waarin we leven)
-A. Tijssen, Hoofd onderhoud

Ik heb gevoeld wat er allemaal in mij zit en daar ben ik blij mee.
-Wouter Davids, Groepswerker

Ademwerk, je gelooft het of niet, maar het werkt verbazend. Een trip door je diepste.
-Henk Schippers, Ondernemer

In het begin een beetje onwennig, maar onder de warme en liefdevolle leiding van Ursula heeft ademwerk een innerlijke rust en lichtheid gebracht waarin ik mag zijn.
-Rens van Woerkom, Projectmanager

Ik dacht dat ik een drempel over moest, maar dat bleek niet nodig. Het was mooi, bijzonder en veilig. Dank dat je laat ervaren om vertrouwen in jezelf te hebben. We hebben het in ons en jij laat het zien en beleven!
-Evelien Zijlstra, coach

Het Ademwerk was helemaal nieuw voor mij en ik ben er in gestapt met een gezonde argwaan. Vond het bijzonder, een eerlijke ervaring met nieuwe inzichten.
-René, Organisatieadviseur

Vandaag heeft een zoektocht naar mijn patronen een wending gekregen. Zaken vielen op z’n plek op wonderbaarlijke wijze en simpele manier. Heftig, maar prettig.
-Boudewijn Korfage, Jeugdbeschermer

Als je terug wilt naar heel iets eenvoudigs en heel lang al hebt gezocht, ga eens naar de ademworkshop, onder liefdevolle begeleiding van Ursula
-Gundel Hahn

Bijzonder – Heel bijzonder
-Nel Vermeulen, Vormgever

Ademwerk is een mooie ervaring die voor mij veel loslaten en ervaren betekent. Ik was blij, boos, verdrietig, liefdevol, vol vertrouwen en kon me helemaal laten gaan. Bedankt Ursula!
-Saskia Jonk, Activiteitenbegeleidster

Ik kon met een paar minuten ademen bij mijn diepste verlangens komen en ze heel duidelijk zien, afspraken met mezelf m.n. over hoe ik trouw aan mijn verlangens wil blijven ect. Heel fijn en dankbaar voelt het.
-Nina Hamel, Grimeuse – Sociale sector

Het ademwerk is zoals het is en het is fantastisch! Inzicht na inzicht, na inzicht… kan er niet genoeg (van) krijgen. Een aanrader.
-Tom Korteman, Projectleider Bouwkunde

De workshop ademwerk was bijzonder, veel oud zeer opgeruimd en veel ruimte gekregen.
-Berdy, Directeur

Ik vind het ademwerk bij Ursula warm en licht. Ik vond het een hele ervaring, erg bevrijdend voor mezelf!!
-M. Plomp, Dir. Ervada

Erg verrijkend. Ik voelde me letterlijk vrijer na de workshop.
-L. van Dijk, Adm. medewerkster

Ademwerk met ‘adembenemend’resultaat.
het vertrouwen wat tijdens de sessie wordt gegeven, bracht mij de gelegenheid om mijn proces goed aan te gaan. Trots op mezelf!
Dank :)  -Emile

Het heeft veel in me losgemaakt en ik weet nu dingen een plaats te geven. Het doet me goed, zoals Ursula iedereen veel aandacht geeft.
-Elly Veldhuizen, Huisvrouw

Fantastisch. Ik voelde me ‘thuis’ komen, heerlijk ontspannen, bevrijdend, rustgevend.
-Corina

Heel krachtig en praktisch om in praktijk te brengen.
-Karien, Groepsleidster

Een zeer intense ervaring. Met als sleutelwoord ‘loslaten’. Alles mocht er zijn op dat moment, waarbij ik liefdevol ondersteund werd door mijn begeleidster. Het was een middag die veel losgemaakt en in gang gezet heeft. Bedankt!
-Susan Boonman

Ik ging voor de intentie van rust en geduld, maar ik kreeg veel meer.
-Millie Onckels, Freelancer

Deze workshop geeft mij opnieuw bevestiging, waardoor ik ruimte kan scheppen voor mezelf en de mensen om me heen.
-Christa Wiersma, Centrum Mhartiste

Het voelt echt een stuk vrijer. Fantastisch.
-Gee Boomsma, Z-Verpleegkundige

Deze ademworkshop was mooi, diep en helend. Ik heb meer lucht gekregen (dus ook meer LEVEN). Het is een hele mooie zachte manier om dingen te veranderen in je leven en om jezelf neer te zetten.
-Mia Klaverstijn, Vuurloop Instructeur

Ademwerk is voor mij aardewerk. Het brengt je terug bij jezelf in je lijf. Alle illusies waar ik mezelf tot dan toe voor de gek hield door bepaalde gedachten of emoties vast te houden, werden zeer direct door mijzelf om zeep geholpen waardoor ik weer ging voelen waar het werkelijk omgaat. Doorademen betekent willen leven voor mij. De cursus is voor mij tot nu toe de meest krachtige en aardse methode geweest om jezelf ‘te wassen’. Het is vooral een methode voor mij om vaker toe te passen, als een soort onderhoudsbeurt.
-Onno Uringa, Communicatietrainer- en coach

Bedankt voor de rust, de ruimte en de adem. Een gevoel van vrijheid begint langzaam te overheersen. Bedankt ook voor deze fantastische mogelijkheid.
-Lonneke Slooter, studente

>>Klik hier voor priveconsulten
>>Klik hier voor de praktijk-opleiding
>>Klik hier voor testimonials van de Conscious Breathwork Training